Receta gatimi per patate të mbushura me salmon

Si te gatuajme “Patate të mbushura me salmon” – Receta gatimi për “Patate të mbushura me salmon”. Për të gatuar patate të mbushura me salmon veprojmë ... Continue Reading →

Si te gatuajme bruschetta me gjizë dhe spec të kuq

Si te gatuajme “Bruschetta me gjizë dhe spec të kuq ” – Receta gatimi për “Bruschetta me gjizë dhe spec të kuq”. Për të gatuar bruschetta me gjizë ... Continue Reading →

Si te gatuajme burger vegjetarian

Si te gatuajme “Burger vegjetarian” – Receta gatimi për “Burger vegjetarian”. Për të gatuar Burger vegjetarian veprojmë në këtë mënyrë: Kalojmё ... Continue Reading →

Si te gatuajme byrek me spinaq dhe djathё

Si te gatuajme “Byrek me spinaq dhe djathё” – Receta gatimi për “Byrek me spinaq dhe djathё”. Për të gatuar byrek me spinaq dhe djathё veprojmë ... Continue Reading →

Si të gatuajmë bruschetta me sardele, spec djegës dhe majdanos

Si të gatuajmë “Bruschetta me sardele, spec djegës dhe majdanos” – Receta gatimi për “Bruschetta me sardele, spec djegës dhe majdanos”. Për të gatuar ... Continue Reading →

Si të gatuajmë qofte me salmon dhe brokoli

Si të gatuajmë “Qofte me salmon dhe brokoli” – Receta gatimi për “Qofte me salmon dhe brokoli”. Ziejmë patatet në ujë me kripë. 3 minuta para se ... Continue Reading →